3/29/10

IKEA tu rumah sapa mama??

Lama dah cerita ni.
Aimi ikut ibu sopin barang rumah dia.
Ibu nak masuk rumah baru..seronoknya.
Ibu bawak kitorang gi IKEA.

Aimi tengok banyaknya rumah orang dalam tu.
Rumah sapa ni mama?
Mama wat dek je..sambil terpegun tengok sume rumah tu.
Apa la mama...

Nak buai ni.Nanti belikan ye babah!

Lepak kat kerusi display. Kak Ati dengan baju banduannya.


Mari berguling-guling macam kat rumah sendiri.*rumah sendiri takde katil sedap camni =P*


Penat dah.Duduk je kat lantai. Huh!

On d way balik rumah petang tu Aimi dah tak mampu nak nyanyi-nyayi dalam keta lagi.
Penat. Penat.
Pengsan terus.

4 comments:

MamaAimy said...

saya dah lama x pg rmh IKEA tu...dulu pegi masa sy x blh jln lg...klu skrg pegi msti habis semua brg2 dlm tu sy kemas...hehe

Cik Aimi Husna said...

hehe seronokkan mengemas.maklumla kitakan anak pmpn kena rajin ngemas.tp kenapa mak2 kita sll pening bila kita ngemas?hmm pelikla org tua ni

Putri_Aizat said...

comelnyer...best kan ikea tuh...hehe...

Hanim said...

I rasa most kids mesti ada gmbr kat Ikea... they feel so at home :p (hehe including anak I)