12/31/10

Selamat Masuk Tahun 2011

Hari ni hari terakhir tahun 2010
Saya baru je sampai rumah nenek kat Melaka
Cuti 3 hari ni, seronoknya

Isnin ni dah start sekolah balik
Dan saya akan masuk kelas 3 tahun
Yeay saya dah besar!
Tapi cikgu tak tukar-tukar lagi t-shirt sekolah yang tak cantik tu
Tu yang saya malas nak pakai tu

Selamat Tahun Baru semua
Semua azam tahun lepas tercapai

5 comments:

AdaNaz87 said...

selamat tinggal tahun 2011 tak lama lagi. ;p

salam perkenalan. ((;

Zara Mohd Yusof said...

hehe... selamat ke sekolah kecil! :D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hai aimi..awak bila nk update belog. awak dengan mak awak sama jer :p hehehehehe

auntie eliss

nuha ada cerita pasal aimi husna kat sekolah tau :p

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)