12/8/10

Berkarat dah blog Aimi =(


Apa la mama. Lama dah tak bagi Aimi update blog *marah ni*
Banyak tau menda Aimi nak cite ni.
Tak abis lagi ni cite pasal harijadi ni haha.

Bulan Oktober lepas (wah bulan 10 adalah 2 bulan lepas, sangat basi dah, tapi nak cite gak), sekolah Aimi wat sambutan harijadi untuk semua yang harijadi dia pada bulan 8, 9 dan 10.
Ramai-ramai datang bawak kek dan ada makanan skit.
Seronok kumpul ramai-ramai dengan abang dan kakak.

Babah pun datang, masa tu babah balik Malaysia.
Mama paksa gak babah datang sekolah Aimi.
Mama ponteng keje lari datang sekolah Aimi.
Dapatla Aimi balik awal hari tu..hihi.


Topi parti tu Cikgu Aida yang bagi untuk Aimi.
Dengan abang Lotfi, anak dia yang umur 4 tahun.
Dia cakap kat mama, dia dah booking Aimi untuk abg Lotfi bila besar.
Hahaha *malu*

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya ada ramai kawan2..saya pun nak sekolah situ la :p

xoxo,

Nuha

eNcik HishAm ~ Abid Zhafir fiisabilillah~ said...

uitt dh kene booking ya ?? hehe

MamaAimy said...

lamanyer x tgk aimy... suruh mama rajin2 sket update blog aimy yer...

Cik Aimi Husna said...

nuha:semalam kita main sesama kan hhihi best kan kawan2 kita
pak ngah: ntahla mama ni.merepek je
aimy:aimy pun selalu bz jek skrg eh hihi