2/23/09

Aimi di Lumut

Aimi ikut babah gi Lumut 2minggu lepas
Babah ada meeting
Kami duduk di Marina Cove Resort

Yang seronoknya
kat situ ada water park
atau taman tema air hihi
takla besar sgt
tp seronok la jgk utk main

Mama dan babah awal2 dah belikan swim suit dgn pelampung utk Aimi
Aimi bagi nama Boat kat pelampung tu
Bestnya..ni la pertama kali Aimi nak beraksi di gelanggang hihi


Aimi dan Boat bersedia memulakan misi


Haha rilek tak Aimi berenang sorg2..mama ngan babah kena tinggal sbb lambat


Akhirnya smp juga diorg..over excited plak hihi

Ptg esoknya gi jalan kat Lumut Waterfront
sedapnya amik angin laut waktu petang
sambil tgk bot..tp bot lg besar dari bot Aimi
rupanya bot tu nak ke Pulau Pangkor
teringin plak nak naik bot besar tu


Cari kat mana Aimi..halus..


Tgk kawan2 laut ni..geram Aimi nak terjun
Aimi seronok di Lumut
yg paling seronok dapat berenang
nanti nak berenang lagi la..
Tata

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

saya tak penah lagi berenang..setakat dalm baby tub ada la:( saya pun nak berenang jugak mcm Aimi..hebat laa Aimi berenang sorang2..
xoxoxo,
Nuha

Cik Aimi Husna said...

berenang dlm baby tub pun saya suka jgk.lg best blh main sabun hihi

Belly Obsessor said...

hebat gile. main lepass gitu je! dalam tak air tu?

oPpo said...

uIhhhH..
sRonOk baNgat nEh..
eKkeke..
heBat aiMi neHh..
neK bot soRg2..

auntiek mhe said...

comeiinyo budak dlm kapal selam tu!!

Cik Aimi Husna said...

air tu smp pinggang mama.tp aimi naik Boat.xtenggelam nyer.kaki je jejak air skit..best!

hmm mmg comey kan budak dlm Boat tu hihi