12/30/08

Selamat Tahun Baru Hijrah

Assalamualaikum kawan-kawan

Kita dah masuk ke tahun baru 1430Hijrah
Apa azam baru kawan-kawan?
Aimi nak membesar dengan sihat dan cergas
Bila sampai hari jadi Aimi 16 September nanti,
Aimi harap Malaysia sekarang tak jadi Malaysia baru
Biarlah kita aman dengan apa yang kita ada sekarang
Selamat Tahun Baru



Nota kaki Aimi yang pening: Tak dapat nak upload gambar ni. Rasanya ada benda tak kena dgn broadband Celcom. Ye ke??!! Ke dgn lappy ni? Sapa tahu..leh ajar Aimi? Aimi tak pandai....

5 comments:

Zaimin said...

aimi boleh try clear cache di bahagian tools... saya pun tak pandai sgt nak ajar org..

saya ni mula suka dgn cerita aimi semenjak singgah di blog ni. aimi comel!

Anonymous said...

halo aimi,nanti ada sepupu nama Batrisyia Najihah tau.panggil je najihah anak pak lang.aimi jadi kakak jgn buli anak pak lang k.

utk kes aimi ni tah la tapi try la aimi check blk limit storage utk blog ni.
kalu limit byk lagi maknanya aimi kena try upload next time mayb celcom buat upgrading.

bye aimi.

MOHD. ADHA BIN MOHD. ZAIN said...

selamat tahun baru aimi :)

-Tok Su-

Cik Aimi Husna said...

akak zaimin:tima kasih sbb sudi lawat blog aimi.keep updated ye hihi.babah dah cuba clear cache.dah boleh dah..

Pak lang:tahiah dah jadi abah.jgn lupe abah pak lang ye. nanti aimi nak main ngan najihah.pastu nak cakap "aku kan kakak!!" haha

Tok su:tima kasih.selamat tahun baru jugak.semoga tahun ni aimi dapat nenek su hihi

Zaimin said...

sama-sama Aimi. Sayang Aimi!