1/2/09

Aimi di Port Dickson

Akhirnya, dapat gak Aimi upload gambar setelah berhari2 mencuba dengan penuh kesabaran.
Walaupun tak semua yang Aimi nak upload dapat, tapi..takpela.

Hari tu, Aimi dah lupa bape haribulan, sehari dua lepas kenduri kat Melaka,
babah bawak Aimi dan mama pegi Port Dickson.
Babah ada meeting kat sane.
Kitorg duduk kat Tiara Beach Resort.

wahahah mula2 sampai, nampak mcm seronok!!!
Ada waterpark. Inilah waterpark dan artificial pantai pertama Aimi.
Aimi dah berangan nak main air.
Hahahaha mama babah pun sama.

Aimi pun ada pegi Pantai Teluk Kemang.
Jalan amik angin je..tade bermandi manda.
Mama kate nak mandi masuk bilik mandi huh..
Aimi tgk mama beria mkn kerang rebus dgn air kelapa.
Bak le susu Aimi..Aimi pun nak minum gak.


Pantai pertama Aimi. Babah cuba nak amik gmbr awek blkg tu..noti la babah ni!!


Walaupun bnyk org mandi kat waterpark tu, tp Aimi bukan salah seorg darinya.
Hmm frust Aimi. Mama ngan babah kate tunggu Aimi besar skit lagi.
Sebagai menghormati Aimi yang tak dapat nak main air ni, mama ngan babah pun tak turun main sama. Ok la tu..aci...
Kitorg pun jalan2 je pusing tgk org mandi
Sambil mencuci mata dan bermesra2 dgn kawan2 sepejabat babah.



Waaa!!! Orang ape ni??!! Takottt!!


Tolong!! Muka Aimi tak masuk lam gambar ni. Dah kira kes sabotaj neh..huh!



Hello auntie2 semua! Lihatlah Aimi yang sungguh comel ini...


Ada kawan baby la..Aimi tak sempat nak berkenalan. Mama kata nama dia fateh..ke faten. Hmm baby auntie khairani. Auntie ni semua sbnrnya tak sabar nak terjun kolam.Control je tu..hihi!!
Hari terakhir kat PD, mama sakit.
Muntah, cirit birit dan demam. Sian mama.
Aimi teman mama kat bilik. Babah pakaikan Aimi punye cool fever kat mama.
Tapi mama strong, tghr nak balik tuh mama dah blh bangun.
Agaknya sbb babah kata nak upah Prosperity Burger kot.
Seronok bercuti kat PD.
Nanti nak ajak mama babah datang lagi.



5 comments:

anggerikpink said...

salam aimi..sampaikan salam aunty pd aunty suha tu ya..da lama xtgk dia..still maintain langsing..da bgelar puan ka?

Cik Aimi Husna said...

25hb ni kenduri dia.aimi gi umah dia aritu.br pindah dekat je dgn rumah aimi.nanti aimi sampaikan salam auntie ye

trunks said...

Aimi cute.! Syoknyer bc aimi puye story. kekadag tu release tension aunty khairani tau!boring2 keja, aunty layan blog Aimi.terhibur rs hati ini. Syabas buat Aimi.Aimi rajin betul la.Buat aunty teringat pd anak2 ttg apa yg diorang fikirkn.Sometime aunty tak perasan n tak peduli pun apa yg sebenrnye anak2 fikirkn.Bagus betul Aimi dpt jugk sedarkn aunty dr lamunan...sampaikn salam aunty pd mama n babah Aimi yek..dr mama Nur Fatin Syuhada n M.Ikhwan

trunks said...

Slm pekenalan Aimi.sy Nur Fatin Syuhada bt. Mohd Nazri. First time kita bettg mata kat PD hr tu.Malu2 la kita sbb br bersua tk sempat nk bermh mesra.mama Fatin plak yg over sbb dia pun br tgk life Aimi yg before that asyik tgk dlm blog/friendster je..mama Fatin suka bc crita aimi

Cik Aimi Husna said...

hehe aww malula auntie.aimi mengisi masa lapang je.esok dah besar leh aimi baca2 balik cerita2 zaman kecik2.kot nanti lupe kan..

abg ikhwan tu ensem..hihi.bagusla genetik auntie ni..k fatin pun chumil.dulu aimi dah tgk dia dari dalam perut mama masa kat langkawi kan.dia pun lam perut.nanti aimi nak suh rambut aimi tumbuh cam fatin.selamat berkenalan ye!