3/11/09

Tag Episod 1

Aimi berhutang tag dengan kawan Aimi, Nuha Humayra
Nak bayar ni
Yang lagi satu tunggu dulu eh Nuha
mama lum kemaskan Aiminyer tempat baju hihi

1.Anda rasa anda hot?
Mesti hot mesti hot. Kalau pegi jalan2 shoping complex selalu ada org tegur dan pegang2 Aimi dengan tak semena2nya. Sampaikan mamak jual kat Kedai Nasik Kandar Subaidah pun pernah dukung Aimi..huhu

2. Upload gambar kegemaran anda


3. Kenapa anda suka dengan gambar ini?
Hari pertama Aimi di dunia. Lepas beberapa jam kuar dari perut mama yang besar itu..hihi besar sebab Aimi ada kat dalam. Bila Aimi tgk gambar ni, Aimi rasa macam Aimi ni baeekkk je.. suci tok sah cakap la..memang suci habis punye

4. Bila kali terakhir makan pizza?
Tengok mama dan babah makan piza ada la. 2 hari lepas. Takde pun nak offer sama Aimi. Aimi tgk je. Masa tu ada kawan baby duk dalam stroller tunggu mak ayah dia makan jgk. Tapi dia best la, nenek dia bagi dia makan breadstix. Pastu suap dia mushroom soup..huh. Aimi panggil2 dia nak borak dia tak layan. Eksyen dapat makan la tu....

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
"Wonderpet..wonderpet kami datang, membantu kawan yang kesusahan, kami tak besar dan kami tak kuat, bila bekerjasama semua jadi mudah..go wonderpets yea! Apa yang penting..kerjasama!" Itu adalah nyanyian mama...

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
Menjerit panggil mama

7. Selain nama sendiri, anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
Mama dan babah kdg2 panggil Aimi sayang. Aimi suka. Pastu dapat cium..hihi seronok!

Soalan no 8 suruh Aimi orang untuk ditag..hihi tapi Aimi malas la nak jawab..


Huhu sesuka hati je!

4 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sonok kan kalo orang panggil kiter sayang..pastu cium2 kan..perut Ummi saya kecik jer masa saya ada kat dalam tu..tp saya kuar2, terus perut Ummi jadik besar sebab Ummi saya muncit..hahahaha..jgn bilang sama Ummi saya...
xoxoxo,
Nuha

QQ said...

hey..your dotter face looks like you..comel la ank ko bad..

EnCik BaD said...

Ooo.. mama Qaisara rupanyer. Memang le anak aku comel sebab aku comel. Wakakaka... Mama aimi pun comel. Hehe.. Semua baby comel. Hahaha

Aku Bukan Bidadari said...

aimi.. mama mana?? soh dia update blog aimi..rindu ar nk tgk gmbar aimi