7/20/09

Hari minggu adalah hari yang seronok

Memang seronok
Tak payah gi sekolah
Tak payah kena tinggal dek mama
Boleh duk rumah main2 dengan mama
Boleh main2 dengan cat
Boleh jalan2

Tapi Aimi demam sebenarnya
mama bagi Aimi makan ubat
mama bawak gak Aimi kuar jalan2
tak nak bagi Aimi boring kot
tensen gak kalo badan panas dan rimas
pastu kena duk umah layan batuk dan hingus
huhu tak menarik..tak menarik

Hari sabtu
mama bawak Aimi gi Tesco Setia Alam
bawak Aimi naik gajah yang gerak2 ada lagu tu
masuk duit singgit
pastu beli barang skit
mama belikan Aimi baju tido pooh
dengan stereng mainan
ade bunyi hon, start keta, reverse dgn signal
hehe best2
leh bawak keta macam mama

Hari ahad
mama bawak Aimi jalan umah kawan mama
kat Puchong Perdana
tengok baby
kawan mama baru dapat baby boy
nama dia Adam
ada la geng2 mama yang datang rumah aritu
jumpa semua kat rumah Adam
apa lagi mama tuh
pung pang pung pang
Aimi rilek je duduk sepit kat celah ketiak mama

Hari ni Aimi dah tak demam
batuk dan selsema je ada lagi
slow2 hilangla mama kata
kawan2 kat sekolah pun semua demam rupanya

Makan ubat ye semua kawan2!

8 comments:

MamaAimy said...

awk letaklah gmbr...br best...menarik sket.. klu baca jer nti kita bowing...

Aimy


Aimi selalu demam yer... ckp kt mama klu mandikan aimi mulakan dr kaki, br naik sket2 ke badan & last sekali br ke kepala... nti susah kena demam.... slmt mncuba...harap aimi cpt sembuh...rajin2 mkn ubat tau...

MamaAimy

buaya said...

salam ziarah..
dijemput menjadi follower sy yer...

buaya said...

ni blog sy

http://buaya-merah.blogspot.com

Mrs. Adz said...

kesianya aimi demam..sekarang ni memang musim demam..moga aimi cepat sembuh k..

Nurliana Hassan said...

jom lawat page saya ada jual macam2 benda..dont 4het 2 follow me @ http://missladyanashops.blogspot.

mama a'isy said...

salam..
suka tengok blog awak ni..
sy nak create gak la lepas ni..
leh tau tak cam ne awak super impose gambar baby dlm penguin tu..
tq

EnCik BaD said...

Salam dari babah aimi..

Mama A'isy.. ni link ke website nak create super impose photo tu

http://www.loonapix.com/

Aimi lupa dah link tu.. hehehe

Cik Aimi Husna said...

tima kasih semua..uhukuhuk..aimi xsihat ni..uhukuhuk..terbatuk batuk uhukuhuk...

kawan2 pun mkn ubat.mak kawan2 pun jaga kesihatan gak.nanti nak jaga baby2 xbleh plak

i miss u babah