7/7/09

Mari melawat nurseri

Aimi nak bawak semua menjelajah ke sekolah Aimi
Jemput-jemput masuk!


Selamat datang semua!

Tempat ni besar
ada tempat untuk baby dan abg dgn kakak yang dah besar sikit
transit untuk abg dan kakak yang dah sekolah pun ada
tempat ni dia bagi2 kelas ikut umur




Cantik kan windmill tu...

Kawan-kawan dalam kelas Aimi semua yang dah boleh merangkak dan jalan

kat sini rutin pukul 11 lebih cikgu akan tutup lampu
satu sekolah gelap
kena tidur huhu

Semua dah tidur nampaknya ye..shhh!

Aimi je yang malas nak tidur selalunya
kawan-kawan semua hisap botol
Aimi tak pandai
tapi bila semua kawan-kawan dah tidur
Aimi pun layan je la sekali
dulu Aimi perlukan meme untuk tidur
sekarang..tidak lagi..no no no!

Sedap kan..dah la gelap, sejuk lak.

Mama selalu cakap
"Aimi tidur la time boleh tidur ni,
esok Aimi dah sekolah
dah tak sempat nak tidur,
keje rumah banyak
baru Aimi tau nikmatnya dapat tidur"
huhu ape la mama ni

Cantik kan dalam laut. Ada sotong yang tersenyum.
Aimi dapat amik gambar masa kawan-kawan tengah tidur je
takut cikgu marah hehe
masa kelas dah terang kitorg selalu berebut makan nasik sama-sama
cikgu suapkan
makan ramai-ramai seronok pulak.
Nanti kawan-kawan senang-senang
datangla melawat Aimi kat sekolah ye
Aimi selalu bosan nak tunggu mama datang amik.

4 comments:

Queens said...

wah besarnya sekolah aimi..
ayra tak cekolah pun.. asik tgk tivi jer..skrang ayra asik tgk upin n ipin..nanti besar cikit nak pegi cekolah lah...

~~AYRA~~

MamaAimy said...

wahh...bestnyer sek awk...saya pun rs mcm nk g sek tmpt awk jugak... nti cpt la awk pandai...cikgu ajar nyanyi2 x?


Aimy


nurseri tu utk staff uitm jer ker?

mamaAimy

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bstnya sekolah awak..nanti saya besar sket, Ummi nak masukkan saya kat sekolah ni jugak :D

Cik Aimi Husna said...

ayra:bestnye dpt tgk tv.saya kat sekolah xde tv.blk rumah br saya dpt tgk mickey mouse clubhouse.kdg2 boring

aimy:cikgu ada ajar nyanyi.tp mama dah sll nyanyi utk saya.mama nyanyi lg merdu huhu

mamaaimy:utk staf je rsnye.aimi ni pun sgt terdesak br dia amik.kalo tak kena beratur

nuha:mehla masuk sekolah sini.leh kite kawan2.kita pakat buli cikgu