7/9/09

Aimi dan walker baru

Aimi ada walker baru
Mak Long kesayangan bagi
Tima kasih Mak Long ye
dari jauh datang hantarkan hadiah untuk Aimi
Aimi sayaaaaaaang Mak Long!

Ni lah dia..Fisher Price walker-wagon..hehe cane nak main ni...???

Eh menariknya banyak mainan la..

Tolak gini ke..eh abaikan benda belakang yang dah nak membuak2 tu..


Ooo macam ni rupanya. Yaaah yaahh tolak tolak!!!!
Tima kasih sekali lagi Mak Long
Mak Long senyum-senyum selalu
Aimi dah bleh jalan esok Aimi nak explore umah Mak Long lak
hihhi
Muaahh muahhhss utk Mak Long!



4 comments:

Queens said...

Aimi..auntieeeeeeeeeeeee nakkkkkkkkkkkkkkkkk niiiiiiiiiiiiiiiii...

:D auntie lak lelebih.. hahahaa

MamaAimy said...

saya pun nak gakkkk...ader saper2 nak bg kt saya x? beday saya lg 4 bulan...hehe

Benda yg membuak2 kt blkg tu menan awk ker? byk nyer.. 1 bkul besar... awk dh x nak bg kt saya yer... hehe


Aimy.

QQ said...

sonoknye...
bez2...

Cik Aimi Husna said...

queens:auntie mtk dgn mak long ye.nanti mak long bagi..hihi

aimy:awak naik walker yg mama awak beli arity dulu tau smp boring cam saya.pastu tarik mama awak gi toy r us =)

qq:sara awak pun ade kan mende ni..cepat2 jalan ye