1/29/09

Romper baru Aimi

Aimi suka pakai romper.
1. Sebab dia hanya sekeping kain, tak le complicated sgt
2. Sebab ada banyak gambar menarik pada romper, macam tshirt org dewasa
3. Sebab ada banyak warna menarik
4. Sebab ada butang kat bawah kelengkang, senang untuk mama tukar diaper Aimi


Hujung minggu lepas, Aimi balik umah nenek kat Melaka.
Jalan-jalan kat Dataran Pahlawan.
Mama dan babah telah shopping romper baru untuk Aimi..tima kasih =)












Koleksi romper baru Aimi




Babah sibuk membawa barang2

5 comments:

EnCik BaD said...

Ni mama la ni amik gambo babah dari belakang. Amboi...

Aku Bukan Bidadari said...

AImi, mummy ayra nak minta izin link kat blog kiter..
kalo nk masuk blog kiter kena ada password.. kalo nk email kat mummy kiter.. ayzan_ctm@yahoo.com

Cik Aimi Husna said...

hihi comel babah dari belakang..

ayra:selamat berkenalan
silalah link kan blog aimi ni.kecik tapak tgn aimi, tapak tgn mama dan babah aimi tadahkan..hihi
nanti aimi suruh mama email mama ayra ye

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Aimi, saya pun banyak rompers...senang kan nak pakai?hiks..tapi ada satu rompers tu, banyak btol butang,saya tensen sebab lambat baru sudah:(

Cik Aimi Husna said...

hihi saya pun xsuka butang banyak2.lambat mama nak siapkan saya. sampai saya terjerit2 dulu baru le siap