1/30/09

Lagu-lagu kanak-kanak

Mama selalu nyanyikan lagu "Incy wincy spider" dengan "5 little ducks" kat Aimi
lagu lain ade gak
tapi tak sedap kot..Aimi pun tak teruja dengar lagu2 lain tu
seronok..
kalau sambil mandi,
mama nyanyi lagu duck tu,
sambil Aimi mandikan mother duck dan baby dia..fuhh best sgt!


Satu hari tu,
mama dan babah singgah kedai tulis "Speedy Video"
ingatkan nak beli cd Faizal Tahir hihi
rupanya belikan Aimi "Nursery rhymes"
2+1 vcd dan cd
haha Aimi pun layan la...
Kawan-kawan baru Aimi dalam vcd itu:
Vinko the Dancing Bear
DJ the Dinosaur
Tempo the Tiger
Oboe the Monkey
Frankie the Elephant

Layan ye kawan-kawan..
Tima kasih mama dan babah!!

5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa sonoknya awak aimi...ummi saya selalu pasang lagu barney jer kat telefon dier..nanti nak suh ummi belikan cd ni jugak laa...

Cik Aimi Husna said...

ok gak tu.blh kite nyanyi sama2..hihi

oPpo said...

t da bsr leh mSk aF..

Belly Obsessor said...

Ohohoh.. Aimi, nnt ckp kat mama - takleh tengok tv dekat-dekat :P

Cik Aimi Husna said...

aimi nak msk af jd pengetua hihi

ooo mama tu sll lupe mende2 gitu.patutle aimi rs mata tiog tiong skit